Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΘΕΑΤΡΟ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Θα γίνει μακελειό αν ο πρόεδρος της Προανακριτικής συνεχίσει να μεροληπτεί» δήλωσε σήμερα στον σταθμό Βήμα 99,5 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος χθες έσπασε το δάχτυλό του, χτυπώντας με ένταση το χέρι του πάνω στο έδρανο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.


«Δεν μπορούμε να κάνουμε σε 10 λεπτά δύο-τρεις ερωτησούλες και τελειώσαμε. Θα γίνει δουλειά. Αν δεν γίνει δουλειά, θα κάνω συνέντευξη Τύπου, θα τους ξεφτιλίσω, θα πετάξω στον αέρα τα πρακτικά, θα κάτσω να τα κάνω βιβλίο και θα τους αλλάξω τα φώτα. Δεν θα κάνουν αυτοί αυτά που κάνανε μέχρι τώρα. Αλλιώς, τα παρατάω και πάω σπίτι μου και δεν θα κοροϊδεύω ούτε τον εαυτό μου ούτε τον κόσμο» είπε ο κ. Καπερνάρος.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκης, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε:

«Τον αποκάλεσα εγκάθετο. Δεν φοβάμαι τίποτα παρά μόνο το Θεό και πρέπει να λέμε την αλήθεια. Δεν θα αρνηθώ ποτέ την αλήθεια και τα γεγονότα, αλλά όχι στρεβλωμένα και όχι επιλεκτικά. Χθες, για ορισμένες κακές συμπεριφορές του, ο κύριος Μαρκογιαννάκης, μου ζήτησε συγγνώμη, υπάρχει καταγεγραμμένο στα πρακτικά».

Στον κ. Καπερνάρο απάντησε -επίσης μέσω του ΒΗΜΑ 99,5- ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε «γελοίες» τις κατηγορίες κατά του προέδρου της Επιτροπής, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά μελών της Επιτροπής και οι πολύωρες συνεδριάσεις εξαντλούν τις βιολογικές αντοχές μελών και μαρτύρων.

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου