Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

SEX ΜΕ ΖΩΑ ΣΤΟ YALE

Οι φοιτητές μίλησαν ανοικτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις αλλά και εμπειρίες



Στο Πανεπιστήμιο Yale πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με τίτλο "Σεξ: Είμαι φυσιολογικός" και μέσα από αυτό το σεμινάριο ανακαλύφθηκαν οι... ιδιαίτερες προτιμήσεις των φοιτητών.
To 3% παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική εμπειρία με ζώο, ενώ υπήρχαν φοιτητές που υποστήριξαν ότι έχουν συμμετάσχει σε σαδομαζοχιστικά όργια και πορνεία
Το 9% των φοιτητών υποστήριξε ότι έλαβε χρήματα για να προσφέρει ερωτική ικανοποίηση ενώ πάνω από τους μισούς σπουδαστές δήλωσαν ότι συμμετείχαν σε "συναινετικό πόνο" κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily News", η σεξολόγος που προήδρευσε του σεμιναρίου στο οποίο συμμετείχαν 55 φοιτητές, υπογράμμισε ότι για να εκφραστούν ελεύθερα οι σπουδαστές κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων.

Η Τζιλ Μακ Ντέιβιντ τόνισε επίσης ότι τα αποτελέσματα του σεμιναρίου έδειξαν ότι "δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων με βάση το κοινωνικό και μορφωτικό τους υπόβαθρο".
Για την φοιτήτρια Τζουλιάνα Μπέρι, μία από τους σπουδαστές που συμμετείχαν στο καθόλα αποκαλυπτικό σεμινάριο, η συνεδρία αυτή είχε σκοπό να αυξήσει την κατανόηση για τα άτομα που εμπλέκονται σε περιθωριακές σεξουαλικές πρακτικές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου